İsmet KABADAYI - Okul Müdürü

İsmet KABADAYI - Okul Müdürü

1970 yılında Giresun Doğankent’ te doğan İsmet KABADAYI; ilkokul eğitimini sırası ile İstanbul ve Giresun’da tamamlamıştır. Ortaokulu Malatya- Pütürge’de, lise eğitimimi Giresun- Doğankent’te tamamladıktandan sonra, Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü 1993 yılında bitirmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapan İsmet KABADAYI evli ve iki çocuk babasıdır.

1994 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda öğretmenlik- idarecilik yapmakta olan müdürümüz en son Giresun Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak çalışmaktaydı.

Kısa oyunlar ve okul piyesleri ile ilgili çalışmaları bulunan İsmet KABADAYI’ nın sahnelenmiş birçok oyunu bulunmaktadır. Sarıkamış Harekâtında şehit düşen Giresunlu gönüllülerin mücadelesini anlatan ‘ En Son Yürekler Donar’, Çanakkale Savaşlarında büyük fedakârlıklar gösteren 57. alayı anlatan ‘Kanlı Sancak’, İstanbul’un Fethini anlatan ‘Işığa Açılan Kapı; Fetih’ ve kan davalarını anlatan ‘Nasıl Ölünmez’ adlı oyunları sahnelenmiştir.